Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + karakol seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa esaslı açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez tenha katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kaçış dâhilin kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova şeşndaki en yetersiz basış degajeliği konutlarda 100 mm’den sair dokumalarda 125 mm’den azca olmayacaktır. Her kaçış merdiveninin her iki yanında duvar, korkuluk ya da küpeşte bulunacaktır.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

* BASAMAK SAYILARI : Basamakların nüshaları sahanlıklar arasındaki mesafe ile doğru oranda olacak ve defa başına en az 14 sayı, en fazla 18 adet olacaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen baş müessir kapının hırse peklik seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve Yangın çıkış kapısı istanbul belgelendirme organizasyonları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve zengin çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bağırsakin;

Report this wiki page